pixelDäck till Pickup & SUV | Kvalitet & Service hos Statusfälgar
Land
SE
Språk
Svenska
Svenska Svenska
English English
Pris Inklusive moms
Inklusive moms
Exklusive moms

Nordens största utbud av däck och fälgar

Varmt välkomna till Sveriges mest framstående plats för däck och fälgar, speciellt anpassade för din pickup som Ram 1500, Silverado, Ranger, Amarok, Hilux, D-Max, L200, Navara SUV, 4X4 eller stadsjeep. Vi på Statusfälgar, är en av landets största leverantörer inom däck och fälgar. Tack vare lång erfarenhet vet vi vilka däck som passar din bil och körstil. Vårt utbud inkluderar marknadsledande varumärken som Dirt A.T Wheels / Dirt Wheels och Blackbear däck, som är designade för att ge optimalt grepp på alla vägar och förhållanden.

Om du vet vilken dimension du behöver, väljer du däcktyp sedan bredd, profil och till sist tumstorlek. Du kan även söka med fritext, exempelvis 2656018 eller 33x12.5R20.

Nedan kan du se några av de däck som vi har på lager! OBSERVERA att dessa inte visas specifikt för dina behov!

Hankook

235/35R19 91Y Hankook Ventus V12 evo2 K120 XL

Hankook
-
C
70
A

BF Goodrich

275/55R20 115S BF Goodrich All-Terrain T/A KO2

BF Goodrich
-
E
75
B

Atturo

345/50R24 125Q Atturo Trailblade X/T

Atturo
-
Ord PRIS. -

Blackbear

265/50R20 111Q Blackbear MT POR M+S

Blackbear
-

Blackbear.

345/40R26 117Q Blackbear. MT POR

Blackbear.
-

Roadcruza

285/70R17 121/118S Roadcruza RA1100 AT 3PSMF

Roadcruza
-
Ord PRIS. -
C
75
F

Atturo

245/60R18 109Q Atturo Trailblade ATS POR M+S

Atturo
-
Ord PRIS. -

Cooper

265/65R18 114T Cooper Discoverer AT3 Sport 2

Cooper
-
C
72
C

Falken

235/55R18 104H Falken WILDPEAK A/T AT3WA XL

Falken
-
D
71
C

Atturo

265/45R20 108Y Atturo AZ850 XL

Atturo
-
Ord PRIS. -
C
72
C

Blackbear

235/65R17 109/105R Blackbear AT2 3PMSF

Blackbear
-
E
73
D

BF Goodrich

235/55R18 104H BF Goodrich Trail Terrain T/A XL

BF Goodrich
-
E
72
E

Varför du bör välja Statusfälgar för dina däck och fälgar?

  • Exklusivt Utbud: Vi erbjuder en omfattande och exklusiv samling av däck och fälgar från erkända varumärken, samt vårt egna unika varumärke.
  • Expertis: Vår expertis och gedigna kunskap inom däck- och fälgar garanterar att vi kan hjälpa dig hitta den perfekta matchen för din bil.
  • Kundservice: Vi är stolta över vår enastående kundservice och strävar efter att överträffa kundförväntningar vid varje tillfälle.
  • Kvalitetsgaranti: Alla våra däck och fälgar går igenom stränga kvalitetskontroller för att säkerställa att du bara får de bästa produkterna.
  • Snabb och Säker Leverans: Vi erbjuder snabb och pålitlig leverans över hela Sverige, så att du kan njuta av dina nya däck och fälgar så snart som möjligt.

Unikt sortiment av däck och fälgar

På Statusfälgar tar vi stolthet i vår starka tillväxt och ökande försäljning både i Sverige och runt om i Europa. Vår framgång beror på vårt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. Vi erbjuder ett brett utbud av däck och fälgar som ger överlägsen prestanda och säkerhet. Vi förstår att varje fordon är unikt och förstår vikten av att hitta rätt kombination av däck och fälg som uppfyller varje fordons specifika behov. Därför fokuserar vi också oavbrutet på att erbjuda den mest optimala kombinationen av däck och fälg för att maximera både din bils prestanda och estetik.

Oavsett om du kör din SUV eller pickup på asfalt eller terräng, behöver du pålitliga däck som kan hantera båda.

Vinterdäck och sommardäck - hög kvalitet för alla förhållanden

Hos Statusfälgar erbjuder vi en omfattande kollektion av kvalitetsdäck avsedda för din SUV, pickup eller personbil. Vårt rika utbud omfamnar allt från robusta vinterdäck till slitstarka sommardäck, alla tillgängliga till konkurrenskraftiga priser.

Det spelar ingen roll vilken typ av fordon du kör - vi är här för att vägleda dig genom processen till att välja de mest lämpliga däcken för din specifika situation. Vårt team av däckexperter är alltid redo att hjälpa dig att navigera i vårt sortiment och hitta rätt däck som passar din bil, din körstil och klimatförhållanden. Välkommen till Statusfälgar - din pålitliga partner för alla dina däckbehov.

Blackbear - överlägsna däck för alla typer av fordon

Blackbear däck, uppskattade över hela Sverige för deras oslagbara kvalitet, tålighet och imponerande prestanda, är det självklara valet för ditt fordon, inklusive din älskade pickup. Dessa däck erbjuder oöverträffat grepp och stabil kontroll, vare sig du glider fram på asfalt eller utmanar offroad-terrängen.

Oberoende av vilket slags fordon du styr - SUV, 4X4, pickup eller stadsjeep - kan du lita på att Blackbear-däck kommer att förvandla din körupplevelse till en adrenalinfylld resa. Varje däck från Blackbear är framtaget för att förbättra ditt fordon på varje väg och under alla förhållanden. Med Blackbear däck på din bil, blir varje resa en upptäcktsfärd!

Din guide till att köpa däck online

Vi på Statusfälgar vet att det kan vara utmanande att köpa däck online. Men med rätt kunskap och förståelse, kan det vara en enkel process. Oavsett om du letar efter vinterdäck eller sommardäck till din bil, har vi samlat några tips för att hjälpa dig göra rätt val.

Förstå dina behov: Innan du börjar leta efter däck, fundera över vilka förhållanden du oftast kör under. Behöver du vinterdäck, sommardäck eller allrounddäck? Kommer du köra mest på asfalt, på väg eller offroad? Med rätt däck kan du optimera din körupplevelse och säkerhet.

Känn till din däckstorlek: Varje bilmodell, inklusive din SUV, har specifika däckstorlekar som passar bäst. Om du är osäker, kan du alltid fråga oss på Statusfälgar, vi hjälper gärna till att hitta rätt däckstorlek för din bil.

Jämför priser och märken: Det är en bra idé att jämföra priser och märken innan du gör ditt val. Vi på Statusfälgar erbjuder ett brett utbud av däck och fälgar från olika tillverkare. Ta dig tid att jämföra priser och läsa produktbeskrivningar för att hitta det bästa däcket för din bil.

Lär dig om däckets prestanda: Varje däck har olika prestandaegenskaper, som grepp, livslängd, bränsleeffektivitet och ljudnivå. Var noga med att välja däck som passar dina körförhållanden och preferenser.

Installation och underhåll: Efter att du har köpt dina däck, är det dags för installation. Om du inte har rätt utrustning eller kunskap, kan du alltid ta hjälp av en professionell verkstad. Vi rekommenderar att du balanserar dina däck och justerar hjulinställningen för bästa prestanda och livslängd på dina däck. Och glöm inte att regelbundet kontrollera däcktrycket och rotera dina däck för bästa prestanda och livslängd.

En värld av service och support

På Statusfälgar skryter vi med glädje över vår oöverträffade kundservice. Vi har ett team av passionerade experter på fälgar och däck till pickup, SUV och personbilar, som alltid står redo att erbjuda sin expertis och vägledning till våra kunder. Vi förstår att varje fordon, speciellt din älskade pickup, kräver en unik kombination av däck och fälgar för att verkligen lysa på vägen.

Våra experter är här för att navigera dig genom detta val, försäkra dig om att du inte bara får den perfekta kombinationen, men också förstå varför den är perfekt för just din bil. Hos oss handlar det inte bara om att sälja däck och fälgar, utan vi vill också förmedla kunskap och förtroende till våra kunder.

Låt oss tillsammans hitta den optimala uppsättningen däck och fälgar för din pickup.

Ta din bil till nästa nivå

Med ett brett utbud av däck och fälgar, kan vi på Statusfälgar hjälpa dig att förvandla din bil till en prestandamaskin. Oavsett om du kör en SUV, 4X4, pickup eller stadsjeep, har vi de rätta däcken och fälgarna för att förbättra din körupplevelse, och för att ge din bil det utseende du alltid har drömt om.

Så varför vänta? Utforska vårt omfattande utbud av däck och fälgar idag och ta din bil till nästa nivå. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta det perfekta däcket och fälgen för din bil, särskilt din älskade pickup.

Välkommen till Statusfälgar - din partner när det kommer till alla typer av däck och fälgar!

Index för belastning och hastighet för däck

Att utgå efter både belastnings- och hastighetsindex när du väljer däck till din pickup, SUV eller stadsjeep är avgörande av flera anledningar:

  • Säkerhet: Däck som har rätt belastnings- och hastighetsindex för din pickup kommer att kunna hantera bilens vikt och den hastighet du kör i, vilket minskar risken för däckskador och olyckor.
  • Prestanda: Rätt däck kommer att förbättra din pickups prestanda, inklusive grepp, bromsförmåga och manövrerbarhet, vilket ger en bättre körupplevelse.
  • Livslängd: Däck som är korrekt dimensionerade för din pickups vikt och hastighet kommer att slitas jämnt och ha en längre livslängd, vilket sparar dig pengar i det långa loppet.
  • Komfort: Korrekt valda däck kan bidra till en mjukare och tystare körning, vilket ökar komforten för dig och dina passagerare.
  • Bränsleeffektivitet: Däck med rätt belastnings- och hastighetsindex kan bidra till att förbättra din pickups bränsleeffektivitet, vilket sparar dig pengar på bränslekostnader.

Belastningsindexet på ett däck är en viktig indikator på däckets förmåga att bära vikt. Detta nummer, som finns angivet på däckets sidovägg, representerar den maximala vikten som däcket kan bära vid full inflation. Ett högre belastningsindex innebär att däcket kan bära mer vikt. Det är viktigt att välja däck med rätt belastningsindex för din bil och din körstil för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet. I Sverige, liksom i resten av världen, är det viktigt att alltid konsultera din biltillverkare för rekommendationer eller oss på Statusfälgar.se innan du köper nya däck.

Belastningsindex
Belastning (kg)
Belastningsindex
50
Belastning (kg)
190
Belastningsindex
51
Belastning (kg)
195
Belastningsindex
52
Belastning (kg)
200
Belastningsindex
53
Belastning (kg)
206
Belastningsindex
54
Belastning (kg)
212
Belastningsindex
55
Belastning (kg)
218
Belastningsindex
56
Belastning (kg)
224
Belastningsindex
57
Belastning (kg)
230
Belastningsindex
58
Belastning (kg)
236
Belastningsindex
59
Belastning (kg)
243
Belastningsindex
60
Belastning (kg)
250
Belastningsindex
61
Belastning (kg)
257
Belastningsindex
62
Belastning (kg)
265
Belastningsindex
63
Belastning (kg)
272
Belastningsindex
64
Belastning (kg)
280
Belastningsindex
65
Belastning (kg)
290
Belastningsindex
66
Belastning (kg)
300
Belastningsindex
67
Belastning (kg)
307
Belastningsindex
68
Belastning (kg)
315
Belastningsindex
69
Belastning (kg)
325
Belastningsindex
70
Belastning (kg)
335
Belastningsindex
71
Belastning (kg)
345
Belastningsindex
72
Belastning (kg)
355
Belastningsindex
73
Belastning (kg)
365
Belastningsindex
74
Belastning (kg)
375
Belastningsindex
75
Belastning (kg)
387
Belastningsindex
76
Belastning (kg)
400
Belastningsindex
77
Belastning (kg)
412
Belastningsindex
78
Belastning (kg)
425
Belastningsindex
79
Belastning (kg)
437
Belastningsindex
80
Belastning (kg)
450
Belastningsindex
81
Belastning (kg)
462
Belastningsindex
82
Belastning (kg)
475
Belastningsindex
83
Belastning (kg)
487
Belastningsindex
84
Belastning (kg)
500
Belastningsindex
85
Belastning (kg)
515
Belastningsindex
86
Belastning (kg)
530
Belastningsindex
87
Belastning (kg)
545
Belastningsindex
88
Belastning (kg)
560
Belastningsindex
89
Belastning (kg)
580
Belastningsindex
90
Belastning (kg)
600
Belastningsindex
91
Belastning (kg)
615
Belastningsindex
92
Belastning (kg)
630
Belastningsindex
93
Belastning (kg)
650
Belastningsindex
94
Belastning (kg)
670
Belastningsindex
95
Belastning (kg)
690
Belastningsindex
96
Belastning (kg)
710
Belastningsindex
97
Belastning (kg)
730
Belastningsindex
98
Belastning (kg)
750
Belastningsindex
99
Belastning (kg)
775
Belastningsindex
100
Belastning (kg)
800
Belastningsindex
101
Belastning (kg)
825
Belastningsindex
102
Belastning (kg)
850
Belastningsindex
103
Belastning (kg)
875
Belastningsindex
104
Belastning (kg)
900
Belastningsindex
105
Belastning (kg)
925
Belastningsindex
106
Belastning (kg)
950
Belastningsindex
107
Belastning (kg)
975
Belastningsindex
108
Belastning (kg)
1000
Belastningsindex
109
Belastning (kg)
1030
Belastningsindex
110
Belastning (kg)
1060
Belastningsindex
111
Belastning (kg)
1090
Belastningsindex
112
Belastning (kg)
1120
Belastningsindex
113
Belastning (kg)
1150
Belastningsindex
114
Belastning (kg)
1180
Belastningsindex
115
Belastning (kg)
1215
Belastningsindex
116
Belastning (kg)
1250
Belastningsindex
117
Belastning (kg)
1285
Belastningsindex
118
Belastning (kg)
1320
Belastningsindex
119
Belastning (kg)
1360
Belastningsindex
120
Belastning (kg)
1400
Belastningsindex
121
Belastning (kg)
1450
Belastningsindex
122
Belastning (kg)
1500
Belastningsindex
123
Belastning (kg)
1550
Belastningsindex
124
Belastning (kg)
1600
Belastningsindex
125
Belastning (kg)
1650
Belastningsindex
126
Belastning (kg)
1700
Belastningsindex
127
Belastning (kg)
1750
Belastningsindex
128
Belastning (kg)
1800
Belastningsindex
129
Belastning (kg)
1850
Belastningsindex
130
Belastning (kg)
1900
Belastningsindex
131
Belastning (kg)
1950
Belastningsindex
132
Belastning (kg)
200
Belastningsindex
133
Belastning (kg)
2060
Belastningsindex
134
Belastning (kg)
2120
Belastningsindex
135
Belastning (kg)
2180
Belastningsindex
136
Belastning (kg)
2240
Belastningsindex
137
Belastning (kg)
2300
Belastningsindex
138
Belastning (kg)
2360
Belastningsindex
139
Belastning (kg)
2430
Belastningsindex
140
Belastning (kg)
2500
Belastningsindex
141
Belastning (kg)
2575
Belastningsindex
142
Belastning (kg)
2650
Belastningsindex
143
Belastning (kg)
2725
Belastningsindex
144
Belastning (kg)
2800
Belastningsindex
145
Belastning (kg)
2900
Belastningsindex
146
Belastning (kg)
3000
Belastningsindex
147
Belastning (kg)
3075
Belastningsindex
148
Belastning (kg)
3150
Belastningsindex
149
Belastning (kg)
3250
Belastningsindex
150
Belastning (kg)
3350
Belastningsindex
151
Belastning (kg)
3450
Belastningsindex
152
Belastning (kg)
3550
Belastningsindex
153
Belastning (kg)
3650
Belastningsindex
154
Belastning (kg)
3750
Belastningsindex
155
Belastning (kg)
3875
Belastningsindex
156
Belastning (kg)
4000
Belastningsindex
157
Belastning (kg)
4125
Belastningsindex
158
Belastning (kg)
4250
Belastningsindex
159
Belastning (kg)
4375
Belastningsindex
160
Belastning (kg)
4500
Belastningsindex
161
Belastning (kg)
4625
Belastningsindex
162
Belastning (kg)
4750
Belastningsindex
163
Belastning (kg)
4875
Belastningsindex
164
Belastning (kg)
5000
Belastningsindex
165
Belastning (kg)
5150
Belastningsindex
166
Belastning (kg)
5300
Belastningsindex
167
Belastning (kg)
5450
Belastningsindex
168
Belastning (kg)
5600
Belastningsindex
169
Belastning (kg)
5800

Hastighetsindexet på ett däck är en viktig faktor att beakta vid val av däck. Detta index, representerat av en bokstav på däckets sidovägg, anger den maximala hastighet som däcket kan hantera säkert. Varje bokstav motsvarar en specifik hastighet; till exempel, ett däck med hastighetsindex "H" är designat för att klara hastigheter upp till 210 km/h. I Sverige, liksom i resten av världen, är det viktigt att välja däck med rätt hastighetsindex för din bil och din körstil. Att köra snabbare än ditt däcks hastighetsindex kan leda till däckskador och potentiellt farliga körsituationer. Kom ihåg att alltid konsultera med oss på Statusfälgar.se eller en auktoriserad bilverkstad för rekommendationer innan du köper nya däck. Att förstå ditt däcks hastighetsindex är avgörande för säker och effektiv körning.

Hastighetsindex
Hastighet (km/h)
Hastighetsindex
J
Hastighet (km/h)
100
Hastighetsindex
K
Hastighet (km/h)
110
Hastighetsindex
L
Hastighet (km/h)
120
Hastighetsindex
M
Hastighet (km/h)
130
Hastighetsindex
N
Hastighet (km/h)
140
Hastighetsindex
P
Hastighet (km/h)
150
Hastighetsindex
Q
Hastighet (km/h)
160
Hastighetsindex
R
Hastighet (km/h)
170
Hastighetsindex
S
Hastighet (km/h)
180
Hastighetsindex
T
Hastighet (km/h)
190
Hastighetsindex
U
Hastighet (km/h)
200
Hastighetsindex
H
Hastighet (km/h)
210
Hastighetsindex
V
Hastighet (km/h)
240
Hastighetsindex
ZR
Hastighet (km/h)
>240
Hastighetsindex
W
Hastighet (km/h)
270
Hastighetsindex
Y
Hastighet (km/h)
300